Dag van de Buren

fr

Vragen?

Vragen?

Hier vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat is het concept van Dag van de Buren?

Dag van de Buren is een moment van gezelligheid om je buren te leren kennen. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om dit te organiseren.

Om deel te nemen hoeft u alleen maar uw buren uit te nodigen voor een aperitief, een barbecue, een dansavond, een picknick, enz. Kortom, met een vleugje fantasie en een vleugje enthousiasme is de Dag van de Buren voor iedereen toegankelijk! Wij stellen u gratis communicatiemateriaal ter beschikking.

Om van het communicatiemateriaal te profiteren, klikt u eenvoudigweg op de knop “inschrijving”. Er zijn verschillende opties beschikbaar om uw kit te verkrijgen:
– Bij uw gemeentehuis (alleen als deze meedoet)
– In het Maison des Voisins, het hoofdkantoor van onze non-profitorganisatie
– Door de posters en uitnodigingen zelf af te drukken nadat je ze van onze website hebt gedownload.

Je kunt je nu inschrijven tot en met 31 mei 2024! Het enige dat u hoeft te doen, is rechtsboven op de knop ‘Inschrijving’ klikken.

  1. In uw gemeentehuis: als uw gemeente deelneemt (neem rechtstreeks contact met haar op), zal er communicatiemateriaal beschikbaar zijn op uw gemeentehuis
  2. Op het hoofdkwartier van onze vzw: u kan het communicatiemateriaal, nadat u zich geregistreerd heeft op onze website, komen afhalen op het volgende adres: Driesstraat 165, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.

Neen, het communicatiemateriaal moet je afhalen op je gemeente of winkels op het hoofdkantoor van de vzw.

Ja, als het op 31 mei 2024 niet lukt voor u, mag u de Dag van de buren op een andere dag organiseren.

Gelieve uw gemeente rechtstreeks te contacteren indien u uw straat tijdelijk wilt sluiten. Het is een plezier voor uw gemeente om u te helpen.

Gelieve uw gemeente rechtstreeks te contacteren indien u materiaal (tenten, banken, stoelen, enz) wenst te verkrijgen. Het is een plezier voor uw gemeente om u te helpen.

U kan een lunch, een vieruurtje, een barbecue, activiteiten … organiseren. Alle ideeën zijn welkom.

Vindt u geen antwoord op uw vraag?

Neem contact op met ons door het onderstaande formulier in te vullen.

Neem contact

Onze institutionele partners

Onze media partners

Onze media en logistieke partners